Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει!

Η κυρία Ιωάννα κατασκεύασε δύο μεγάλες μπάλες από πλαστικά ποτηράκια για να κάνουμε ένα μεγάλο χιονάνθρωπο.Την ευχαριστούμε πολύ ,τέλεια ιδέα. Ο ενθουσιασμός των παιδιών μεγάλος , πολύ γρήγορα ετοιμάσαμε ένα φανταστικό χιονάνθρωπο και πήρε τη θέση του στην αυλή μας.



Τα παιδιά ενθουσιασένα με το δικό τους χιονάνθρωπο !!! δεν θέλουν να τον αποχωριστούν ....λίγο το παραμύθι ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει, λίγο η επαναχρησιμοποίηση άρχισαν να ψάχνουν τρόπους να κρατήσουμε τον χιονάνθρωπο κοντά μας στην αυλή μας!!




Να τον ντύσουμε μασκαρά κυρία !!!! Η πρόταση, τους ενθουσίασε !σκέψεις και λόγια μπήκαν στη γραμμή και γράψαμε στο λεπτό ένα ποίημα .

Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσειήθελε μικρό παιδί να είναικαι μασκαράς να γίνει.

Ένας κλόουν γελαστός
με χαμόγελο πολύ μεγάλο
έγινε ο χιονάνθρωπος στο λεπτό
μασκαράς σωστός.

Στον κήπο περιμένει
να ρθουν οι καλεσμένοι
μασκαράδες ντυμένοι
γλέντι θα γίνει τρελό
όλοι ελάτε στο χορό!

Ναι αποφασίστηκε θα γίνει κλόουν καταγράψαμε τι έπρεπε να αλλάξουμε να  βγάλουμε το κασκόλ, το καπέλο του, τη μύτη του.... ψάξαμε και βρήκαμε τα υλικά που χρειαζόμαστουν για να τον ντύσουμε κλόουν και στρωθήκαμε στη δουλειά..





Ο αγαπημένος μας χιονάνθρωπος δεν έλιωσε έγινε ένας υπέροχος κλόουν!!!Επαναχρησιμοποίηση- τίποτα δεν πάει χαμένο με λίγη φαντασία και πολύ όρεξη!Ο κλόουν μας πήρε τη θέση του στον κήπο με τα γλυπτά μας περιμένοντας τους καλεσμένους στην Αποκριάτικη γιορτή που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την Κυριακή 19.02.2017.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου