Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων-Εκλογές

Μέρες τώρα τα παιδιά παρακολουθούν την κινητοποίηση των γονέων,ακούν για υποψηφίους, ψηφοδέλτια, εκλογές, βλέπουν τις ανακοινώσεις.Οι ερωτήσεις βέβαια ήταν αναπόφευκτες." Γιατί κάνουν εκλογές;", " Τι σημαίνει υποψήφιοι;". Έτσι αρχίσαμε από την αρχή από αυτά που γνωρίζουν. Στο 4ο Νηπιαγωγείο Μουρνιών φοιτούν πολλά παιδιά, έχουμε δυο Βασικά τμήματα και ένα πρωινό και τρεις κυρίες,την κυρία Αθηνά ,την κ.Γιώτα, την κ. Βάσω.Όλοι εμείς μαζί ,όπως  είπαν ,προσπαθούμε να κάνουμε το σχολείο μας όμορφο, καθαρό, φιλικό στο περιβάλλον στα παιδιά και τις κυρίες. Μαθαίνουμε να παίζουμε με τους φίλους μας, να συζητάμε και να λύνουμε τα προβλήματα μας, γνωρίζουμε τον κόσμο, τη ζωή. Στην ίδια αυλή είναι και το 1ο Νηπιαγωγείο Μουρνιών φίλοι μας και συνεργάτες.Σε όλη αυτή την προσπάθεια βοηθούς έχουμε όλους τους γονείς.Γιατί "Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα"γιαυτό οι γονείς κάνουν ένα σύλλογο ψηφίζουν εκπροσώπους για να μιλάμε μαζί τους πιο εύκολα και να οργανώνουμε όπως και να λύνουμε ποιο εύκολα τα προβλήματα.  Όλα αυτά τα αποτύπωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Ζωγράφισαν την σχολική κοινότητα του 1ου/4ου Νηπιαγωγείου Μουρνιών.Όλοι μαζί παιδιά, κυρίες, γονείς γιατί " Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα"






Οι ερωτήσεις βέβαια δεν τελειώνουν ποτέ, " Κυρία εμείς θα μιλάμε όλοι μαζί, δεν θα διαλέξουμε εκπροσώπους; Αποφασίσαμε λοιπόν στο Α1 τμήμα να οργανωθούμε και να κάνουμε και εμείς εκλογές σήμερα.Θέλανε σχεδόν όλοι να είναι υποψήφιοι, παρουσίασαν τον εαυτό τους. Όλοι μας είπαν για ποιο λόγο θέλουν να τους ψηφίσουμε.Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία και καταμέτρηση.


Εκπρόσωποι του τμήματος ο Σταμάτης, η Χρυσή και ο Γιώργος, έτοιμοι να μεταφέρουν τις απόψεις των συμμαθητών τους, να συνομιλήσουν με τα άλλα τμήματα και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου