Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Συμμετοχή του νηπιαγωγείου μας σε Επιστημονικά Συνέδρια.


Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε το 2015 στα εξής Επιστημονικά Συνέδρια.                                                                                                                                                                    Στο 6ο Διεθνές Συνέδριο Γραμματισμού  με θέμα:"Ο γραμματισμός σε ένα μεταβαλλόμενο κόσμο: νέες προκλήσεις στην εκπαίδευση." Ρέθυμνο, 22 έως 24 Μαΐου 2015.                                                                                                                            Συμμετείχαμε με την εργασία " Ηενσωμάτωση των ΤΠΕ στην προσέγγιση των πληροφοριακών κειμένων." με την καθοδήγηση και συνεργασία  της Σχολικής Συμβούλου προσχολικής αγωγής κυρία Κασσωτάκη- Ψαρουδάκη Πόπη.


 Την παρουσίαση της εργασίας μπορούμε να  δούμε στον παρακάτω σύνδεσμο :

Η ενσωμάτωση των ΤΠΕ στην προσέγγιση των πληροφοριακών κειμένων.

Στο 10  Συνέδριο  OMEP: "Εκπαιδεύοντας πολίτες για ένα αειφόρο μέλλον .Ο ρόλος της προσχολικής και πρώτης σχολικής εκπαίδευσης."   Συμμετείχαμε με την εργασία    " Αφήγηση ιστοριών για την εκπαίδευση μελλοντικών ενεργών πολιτών στην ψηφιακή εποχή", με την καθοδήγηση και συνεργασία  της Σχολικής Συμβούλου προσχολικής αγωγής κυρία Κασσωτάκη- Ψαρουδάκη Πόπη.

Την παρουσίαση της εργασίας μπορούμε να  δούμε στον παρακάτω σύνδεσμο :

Αφήγηση ιστοριών για την εκπαίδευση μελλοντικών ενεργών πολιτών στην ψηφιακή εποχή. 

Δημιουργήσαμε μια ιστορία, έμπνευση μας ο Βοτανικός κήπος του σχολείου και η μαντζουράνα μας. Μας άρεσε η ιδέα να ζωντανέψουμε το παραμύθι μας και να το δούμε στην οθόνη, εξάλλου ζούμε στην ψηφιακή εποχή. Έτσι με το movie maker έτοιμη η ταινία μας." Έναν καιρό και μια φορά, σ΄ένα κήπο στα Χανιά..."




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου